"Hoe heurt het nu" inspireert aanwezigen bij Het Hof

Jort kelder presenteerde de geldende etiquettes van het moderne vergaderen

Bij vergaderlocatie Het Hof te Bergen vond op 18 juni een bijzondere inspiratieavond plaats. Polderdandy annex knuffelkakker, Jort Kelder, heeft in een uitverkochte setting haarfijn uitgelegd hoe het nu eigenlijk heurt. Op prangende vragende betreffende de geldende zakenetiquette van het moderne vergaderen, gaf Jort Kelder voor eens en voor altijd het definitieve antwoord.   

Een dag na het zeer succesvolle en onderhoudende optreden van fatsoen-expert Jort Kelder heeft Het Hof wederom een spraakmakende spreker bereid gevonden om de traditionele inspiratieavond te verzorgen. Donderdag 17 september spreekt Neerlands bekendste jurist mr Abraham Moszkowicz (1960) op Het Hof. Mr. Moszkowicz zal een intiem gezelschap een blik gunnen in zijn juridische en vooral hectische persoonlijke keuken. Voorafgaand aan de spreekbeurt zal ook de voortreffelijke keuken van Het Hof een bijdrage aan de avond leveren.  

Bent u als gast benieuwd naar de mogelijkheden voor een (zakelijke) ontmoeting op deze inspirerende locatie? Vanaf heden stelt Het Hof ook haar deuren open voor gezelschappen die hun huwelijk, doopfeest, jubileum of andere heugelijke feiten op een prachtige locatie willen vieren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar Nienke Hoogstins hoogstins@hethof.com of vanaf maandag naar de website van Het Hof: www.hethof.com.

“Ons doel is het organiseren van de ontmoeting, in welke vorm dan ook. Het Hof is een thuis voor culturele en culinaire bijeenkomsten, lezingen of andere bijzondere vormen van samenkomen. De jaarlijks goedbezochte Bergense Kunst 10daagse is hiervan een mooi voorbeeld.„ Karin Box, directeur blooming groep
Download PDF
Download PDF
Over Het Hof

Het Hof, gelegen op een idyllisch landgoed in het kunstenaarsdorp Bergen, is een tot de verbeelding sprekende ontmoetings- en belevingsplek met cultuur, natuur, kunst en gastronomie. Het Hof beschikt over stijlvolle ruimtes en boardrooms die bij uitstek geschikt zijn voor bijeenkomsten, trainingen of vergaderingen. Alle ruimtes beschikken over daglicht en zijn voorzien van wifi. Het interieur van Het Hof is ontworpen door Edward van Vliet. Het Hof is onderdeel van Blooming Groep, waaronder ook het Blooming Hotel valt. Het Blooming Hotel ligt enkele kilometers van Het Hof vandaan. 

Google business view

berichten